Ma Lai koh ( cantonese, translated : cake from Malaysia) is a typical dim sum delicacy. Traditionally this cake is served when hot. But I can say that ma lai koh is delicious when it is cold, too. Like other asian cakes ma lai koh uses steaming method to prepare them.
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Zutaten für ca. 17 Stück:
200g Zucker
5 Eier
120 g Speiseöl
130 g Frischmilch
280 g Mehl
25 g Pudddingpulver
2 TL Backpulver
1/2 TL Natron
1/4 TL Salz
Zubereitung:
- Mix Eier mit Zucker schaumig und füge Speiseöl und Milch hinzu.
- Füge Mehl, Puddingpulver, Backpulver, Salz und Natron hinzu.
- Den Teig für 25- 30 min. ruhen lassen.
- Fülle Teig in mit Papierförmchen gefülltem Muffinblech oder Törtchenform und überm Wasserbad bei großer Hitze 15 min. dämpfen lassen. Das Wasser muß kochen bevor die Förmchen gedämpft werden.
- Entferne ma lai koh sofort when es durch ist.
Ingredients for about 17 pieces:
200 g sugar
5 eggs
120 g cornoil
130 g fresh milk
280 g plain flour
25 g custard powder
2 tsp. baking powder
1/2 bicarbonate of Soda
1/4 salt
Method:
- Whisk eggs with sugar till dissolves then add corn oil and fresh milk and mix till smooth.
- Add in flour, custard powder, baking powder, salt and bicarbonate of Soda.
- Let it rest for 25 - 30 minutes.
- Pour batter into muffintray or tarteforms filled with paperforms and steam at high heat for 15 minutes Remove ma lai koh immediately while it is still hot.
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